Les Trois Olives

Villa Les Trois Olives

Villa Les Trois Olives is geschikt voor 10 personen en bestaat uit twee woongedeelten: Les Trois Olives Vert en Les Trois Olives Noir. De villa is volledig verbouwd en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Het nieuwe ruime privé-zwembad meet 11x5 meter.

 

     


Uw vakantiewoning

Villa Les Trois Olives biedt plaats aan maximaal 10 personen. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens en 2 livings kan de Villa ook als twee onafhankelijke wooneenheden worden gebruikt (voor respectievelijk 4 en 6 personen).  Ideaal om met 2 gezinnen met behoud van privacy, maar toch gezamenlijk, een onvergetelijk verblijf te hebben.

Woongedeelte Les Trois Olives Vert is een schitterende luxe woning met een grote living en open keuken op de eerste verdieping, uitkomend op een groot terras op het zuidwesten. De 2 slaapkamers op de begane grond hebben een mooi uitzicht op de tuin en één van de slaapkamer komt uit op het tuinterras.

Woongedeelte Les Trois Olives Noir heeft de keuken en woonkamer met openslaande deuren direct aan de tuin met zicht op het zwembad. Het heerlijke buitengevoel komt hier fantastisch tot zijn recht. De drie 2-persoons slaapkamers (waarvan één met stapelbed) op de eerste verdieping bieden een mooi uitzicht op het middelgebergte van de Haut-Languedoc.

.